foto: Vida Press
Ārvalstu medijs Tallinu ierindo top 25 noteikti apskatāmo galamērķu sarakstā 2018. gadā
Skats uz Tallinu.
2017. gada 21. novembris, 22:35

Ārvalstu medijs Tallinu ierindo top 25 noteikti apskatāmo galamērķu sarakstā 2018. gadā

Kasjauns.lv

Britu medijs “The Independent”, balstoties uz finanšu portālu “Business Insider” apkopojis 25 pasaules galamērķus, kurus noteikti vajadzētu paspēt apskatīt nākamajā gadā. 

Top 25 galamērķu saraksts izveidots, balstoties uz pieredzējušu ceļojumu ekspertu teikto, kā arī uz neatkarīgu blogu autoru aprakstīto. Lai gan starp 2018. gada noteikti apskatāmajiem 25 galamērķiem ir tādas eksotiskas vietas kā Kuba, Jūta, Islande, Indonēzija, Japāna, Spānija, Tunisija, Norvēģijas Trolltunga u.c. topa sarakstos ierindota arī Igaunijas galvaspilsēta Tallina. 

Tiešsaistes ceļojumu mazumtirgotājs “lastminute.com” Tallinu ierindojis topa augšgalā, izceļot pilsētas SPA piedāvājumu daudzveidību.

“Es varbūt neesmu objektīvs vērtētājs, jo mana dzimtā pilsēta ir Tallina, bet tā noteikti ir ideāls galamērķis, lai sasildītos kādā no gaumīgi iekārtotiem SPA atpūtas centriem ziemas aukstumā,” sacījis “lastminute.com” direktors.

Tāpat viņš ieteicis apvienot ceļojumu ar Helsinku apskati, prognozējot, ka dubultie mini ceļojumi 2018. gadā būs populāra tendence.