foto: Pexels.com
"airBaltic" no šodienas sāk lidojumus jaunā maršrutā - uz Splitu Horvātijā
Splita
2018. gada 21. maijs, 10:33

"airBaltic" no šodienas sāk lidojumus jaunā maršrutā - uz Splitu Horvātijā

Jauns.lv

Latvijas lidsabiedrība airBaltic šodien, 21. maijā, uzsāk lidojumus jaunā maršrutā no starptautiskās lidostas "Rīga" uz Splitas lidostu Horvātijā, portāls jauns uzzināja lidsabiedrībā. 

Maršruts piedāvā jaunu vasaras brīvdienu galamērķi ceļotājiem no Baltijas, kā arī ērtas ceļošanas iespējas no Horvātijas uz Rīgu un tālākiem galamērķiem Skandināvijā, Baltijā un NVS.

"airBaltic" lidos no Rīgas uz Splitu divas reizes nedēļā ar "Bombardier CS300" lidmašīnu. Plānotais lidojuma ilgums ir divas stundas un 40 minūtes. Vienvirziena biļetes cena uz Splitu ir no 75 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

"airBaltic" parāda savu jauno "Bombardier CS300" lidmašīnu. FOTO

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" vēl šogad no Kanādas uzņēmuma "Bombardier" saņems pirmās divas jaunās "CS300" lidmašīnas, šodien Rīgā prezentējot jauno "CS300" ...

gallery icon

"airBaltic" maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss norāda: "Mēs esam priecīgi "airBaltic" 2018. gada vasaras maršrutu kartei pievienot jau septīto jauno galamērķi no Rīgas. Splitas pilsētai ir vairāk nekā 2000 gadus sena vēsture - tā ir ne tikai pievilcīgs galamērķis, bet, pateicoties atrašanās vietai Dalmācijas centrā, tā ir arī ideāls sākuma punkts, no kura apceļot tādas Horvātijas salas kā Hvaru vai Braču."

Jaunā airBaltic lidmašīna

Jaunā airBaltic lidmašīna

gallery icon