27 gadus vecais Egidijs, kurš pērn Kauņā nošāva visu savu ģimeni, cietumā tomēr nesēdēs
26 gadus vecais Egidijs Anupraitis brīdi pēc apcietināšanas pērnā marta beigās.
2018. gada 21. marts, 20:42

27 gadus vecais Egidijs, kurš pērn Kauņā nošāva visu savu ģimeni, cietumā tomēr nesēdēs

Jauns.lv

Lietuvietim Egidijam Anupraitim, kurš pērn šokēja gan Lietuvu, gan Latviju ar zvērīgu tuvinieku slepkavību Kauņā, prokurors pieprasa ārstēšanos stingra režīma psihiatriskajā klīnikā, šodien vēsta Lietuvas mediji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lietā par Kauņā notikušo masu slaktiņu pabeigta izmeklēšana. Kauņas prokurore Aukse Lipkjavičiene krimināllietu nodevusi iztiesāšanai tiesā, vienlaikus lūdzot slepkavībā apsūdzēto Egidiju Anupraiti nosūtīt psihoneiroloģiskā ārstēšanā, raksta Lietuvas "Delfi".

Jaunietis Egidijs Anupraitis apsūdzēts par četru savas ģimenes cilvēku slepkavību - par mātes, tēva, vecmāmiņas tūlītēju nāvi un onkuļa smagiem ievainojumiem. Onkulis mira vēlāk, tā arī nenācis pie saprašanas, kas ar ģimeni un noticis.

Izmeklēšanā secināts, ka Egidijs nozieguma izdarīšanas brīdī bijis garīgi slims. Apsūdzētajam norīkota ārstēšanās stingra režīma psihiatriskajā klīnikā, kur viņš jau arī pavadījis pēdējos 10 mēnešus. Tiesu ekspert atzinuši, ka jaunieti nevar saukt pie atbildības pēc ierastās metodes, taču vēl lems par pasākumiem, kas viņam jāievēro.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 2017.gada martā Lietuvu pāršalca slepkavība: no Lielbritānijas mājās atgriezies jaunietis nošāvis savu ģimeni. Viņš bijis ļoti nikns un sliktā garastāvoklī. Nedēļu vēlāk kļuva zināms, ka pats Egidijs no notikušā neko neatceras. 

Vieta, kur Egidijs nogalināja savu ģimeni

Kauņas reģiona policija paziņojusi, ka puisis, kurš tiek turēts aizdomās par savu radinieku noslepkavošanu, ticis aizturēts šodien Marijampoles apvidū. Pirmdien, ...

gallery icon
24

Egidiju nogādā tiesā

Egidijam Anupraitim, kuru tur aizdomās par četru ģimenes locekļu nošaušanu, nogādā tiesā Kauņā, kur lems par drošības līdzekļa piemērošanu.

gallery icon
10

Tēmas