foto: Vida Press
Skolēns Francijā klasesbiedrus un skolotāju piebaro ar marihuānu; vecāki vēršas policijā
Ilustratīvs attēls.
Pasaulē
2017. gada 29. novembris, 14:40

Skolēns Francijā klasesbiedrus un skolotāju piebaro ar marihuānu; vecāki vēršas policijā

Kasjauns.lv

15 gadus vecs zēns uz klases vakaru Francijas vidusskolā atnesis marihuānas kēksiņus. Nezinot par to sastāvu, kēksus nobaudījuši septiņi skolēni un skolotāja. Iedarbojoties marihuānas efektam, kēksu baudītājiem sākušās nekontrolējamas žagas un smieklu lēkme, vēsta “The Local”. 

Incidents noticis vidusskolā Parīzes dienvidos. Pēc skolotāja aicinājuma sarīkot klases pasēdēšanu ar pašu gatavotiem cienastiem, viens no skolēniem iedomājies pasākumu padarīt “jautrāku”, savam ēdienam pievienojot marihuānu. 

Saskaņā ar vietējo mediju ziņoto, skolotājai sākusies nekontrolēta svīšana, kamēr pārējie kēksus baudītāji nespēja rimties no smiekliem. Pēcāk skolotāja izsaukusi skolas medmāsu, kura bērniem konstatējusi pārāk zemu cukura līmeni asinīs, kā rezultātā ieteikusi apēst ko saldu. 

Pēc skolēnu ierašanās mājās, vecāki bijuši šokēti par bērnu uzvedību. Vainīgais zēns sākotnēji noliedza marihuānas klātbūtni kēksiņos, pārējo bērnu vecāki iesnieguši ziņojumu policijā.

Marihuānas lietošana var izraisīt halucinācijas, reiboni un afekta stāvokli. Līdzīgs incidents Francijā noticis 2013. gadā. 

Tēmas