foto: Krievijas policija
Krievijā aiztur kanibālu ģimeni, kura esot apēdusi 30 cilvēkus
Aizdomās turamie par kanibālismu: Natālija un Dmitrijs.
Pasaulē
2017. gada 25. septembris, 14:40

Krievijā aiztur kanibālu ģimeni, kura esot apēdusi 30 cilvēkus

Kasjauns.lv

Kubaņas reģionā Krievijā policija aizturējusi cilvēkēdāju ģimeni, kura uzdarbojusies jau, iespējams, no 1999. gada.

Telekanāla NTV ziņu avots iekšlietu sistēmā apstiprinājis, ka Krasnodaras apgabalā aizturēta kanibālu ģimene. Iepriekš drošību sargājošās iestādes apgalvojušas, ka upuru skaits varētu sasniegt pat 30 cilvēkus. Vīrietis un viņa sieva savus upurus ne vien nogalināja, bet arī sadalīja viņu ķermeņus, ko ēda un pat gatavoja cilvēka gaļas konservus.

Pirms dažām dienām Krasnodaras aviācijas skolas teritorijā tika atrasts maiss un spainis ar sievietes ķermeņa daļām. Aizdomās par noziegumu tika aizturēts kāds 35 gadus vecs vietējais iedzīvotājs. Policijas darbinieki uz pēdām aizdomās turētajam nonāca pēc tam, kad ceļa strādnieks uz ielas atrada mobilo telefonu, kurā pamanīja biedējošas fotogrāfijas ar atdalītām cilvēka ķermeņa daļām.

Krasnodaras policija, veicot izmeklēšanu, uzdūrusies kādam laulātajam pārim. Kā ziņo "Life Shot", 35 gadus vecais kanibāls Dmitrijs B veic dzīvokļu remontdarbus, bet viņa dzīvesbiedre Natālija ir medmāsa. Krievijas drošības iestāžu rīcībā ir informācija, ka aizdomās turētie ir nonāvējuši un apēduši vismaz septiņus cilvēkus, bet Dmitrijs un Natālija dižojas, ka upuru skaits esot sasniedzis pat 30. 

foto: ekrānuzņēmums no video
Policijas darbnieki aizdomās turamo dzīvesvietā atrada cilvēka gaļas konservus.

Izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka attēlos, kurus policijai parādīja asfalta licējs, bija redzama bezvēsts pazudusī sieviete un Dmitrijs, pozējot pie sadalītā līķa.

Pēc telefona īpašnieka atrašanas un aizturēšanas tika noskaidrots, ka aizturētais ar savu dzīvesbiedri varētu būt vainīgi sērijveida slepkavībās un kanibālismā. Dmitrija un Natālijas dzīvesvietā policija atrada maisus ar septiņu dažādu cilvēku ķermeņa daļām un pat konservus ar tām.

Tēmas