foto: ekrānuzņēmums no video
Mīlas drāma Lietuvas mazpilsētā beidzas ar traģēdiju
Šajā mājā pāris dzīvokli īrējis apmēram mēnesi. Iepriekš kaimiņi nekādus konfliktus nav dzirdējuši.
Pasaulē
2017. gada 15. jūlijs, 10:14

Mīlas drāma Lietuvas mazpilsētā beidzas ar traģēdiju

Kasjauns.lv

Piektdienas rītā Lietuvas pilsētas Ķedaiņu policijas darbinieki saņēmuši izsaukumu uz vietu, kur noticis asiņains konflikts. Kāds jauns vīrietis centies nogalināt savu dzīvesbiedreni, līdz nāvei savainojies pats un slimnīcā miris. Par jaunās sievietes dzīvību joprojām cīnās ārsti, vēstī portāls delfi.lt.

Pēc sākotnējām policijas ziņām, pāris ir bijis uz šķiršanās sliekšņa vai arī jau izšķīries. Vismaz tā likumsargiem stāstījuši viņu paziņas.

Pēc notikuma vietas sākotnējās apskates, sieviete ir smagi sadurta ar nazi. Nav izslēgts, ka lietoti arī citi priekšmeti, ar kuriem viņa savainota. Traģēdijas apstākļus patlaban skaidro Kauņas reģiona policijas nodaļā.

Pēc portāla rinkosaikste.lt ziņotā, konflikts sācies ar kautiņu, kurā abi dzīvesbiedri smagi sadurti ar nazi. Troksni izdzirdējuši kaimiņi blakus dzīvoklī, un viņi izsaukuši policiju un ātro palīdzību.

Policija un mediķi ierodoties sastapuši briesmīgu skatu – visapkārt asinis, smagi savainoti cilvēki. Vīrieša dzīvību glābt nav izdevies, un arī viņa dzīvesbiedrenes stāvoklis ir smags. Viņa ir stipri savainota, sākusies iekšējā asiņošana, tūlīt veikta operācija.

Pāris dzīvoklī mitinās apmēram mēnesi, un šo dzīvokli viņi īrē. Kaimiņi stāsta, ka nekādi konflikti agrāk nav dzirdēti.

TV sižets par notikušo traģēdiju (lietuviešu valodā)

Tēmas