Jaunas šausmas Lietuvā: tēvs sašauj savu meitu, viņas draugu un izdara pašnāvību
Māja, kurā notika nelaime.
Pasaulē
2017. gada 18. maijs, 17:36

Jaunas šausmas Lietuvā: tēvs sašauj savu meitu, viņas draugu un izdara pašnāvību

Kasjauns.lv

Naktī uz ceturtdienu Lietuvā noticis kārtējais noziegums, kas šokējis cilvēkus - kāds 1960. gadā dzimis vīrietis sašāvis savu meitu un viņas dzīvesbiedru, tad aizdedzinājis māju un izdarījis pašnāvību.

Māja Lietuvā, kur tēvs sašāva meitu un viņas draugu

Māja Lietuvā, kur tēvs sašāva meitu un viņas draugu

gallery icon
23

Portāls "Delfi.lt" vēstī, ka, par laimi, abi jaunieši izdzīvoja. Izrādījies, ka meitenes tēvam, iespējams, bijušas problēmas ar alkoholu, turklāt iepriekš viņš bija tiesāts par seksuāla rakstura vardarbību pret citu savu meitu. 

Kaimiņi tikmēr stāsta, ka vīrietis bijis strādīgs un, piemēram, mājas jumtu, kuru nodedzināja, bija licis paša rokām. Kaimiņi gan neslēpj, ka pret mirušo izturējās ar piesardzību, jo nevienam nebija noslēpums, ka viņš ilgus gadus pavadījis cietumā. 

"Viņš reizēm aizņēmās naudu, bet vienmēr parādu atdeva. Tādas nu arī bija mūsu attiecības," saka kaimiņiene. 

Zināms arī tas, ka vīrietis no cietuma atbrīvots pirms termiņa, taču viņam bija jāvalkā probācijas aproce. Viņam bija aizliegts kontaktēties ar ģimenes locekļiem, no kuriem lielākā daļa dzīvoja ārzemēs. 

Tiek ziņots, ka liktenīgajā vakarā viņš izvilināja savu meitu un viņas draugu ārā no mājas, viņi staigājuši pa pagalmu un runājušies, vīrietis pēkšņi devies iekšā mājā, meita un draugs gāja viņam līdzi un tad ieraudzīja, ka viņam rokās ir ierocis, pēc kā uzbrucējs lika to lietā, raidot šāvienus meitas un puiša virzienā. 

Jaunais cilvēks, kurš guva ievainojumu rokā, glābjoties no lodēm, aizskrējis uz otro stāvu un izlēcis pa logu. Kad viņš jau bija gabalā, uzbrucējs aizdedzināja māju. Izsaukums glābšanas dienestos saņemts plkst.1.08. 

Kad notikuma vietā ieradās ugunsdzēsēji un policija, puisis informēja, ka mājā varētu būt viņa draudzene. Viens no policistiem devās uz mājas pusi, kur izdzirdēja palīgā saucienus. Likumsargs steigšus izsitis logu un izglābis meiteni. Tikmēr viņas tēvs jau bija izdarījis pašnāvību. 

Jaunieši, kuri piedzīvoja baiso uzbrukumu, pēc notikušā mājā atgriezties vairs nevēloties. 
 

Tēmas