foto: Shutterstock
Zupas
2021. gada 28. aprīlī, 12:00

Aukstā zupa ar fetaki sieru

Latvieši auksto zupu ēd visu gadu, taču karstajās dienās ikdienas ēdienkarte bez tās nav iedomājama. Piedāvājam vēl vienu atsvaidzinošas un garšīgas aukstās zupas recepti - šoreiz ar fetaki sieru.

Pagatavošana

20 min2 porcijas
1

Bietes nomizo, sarīvē uz rupjās rīves.

2

Uzkarsē pannā eļļu un apcep tajā smalki sakapātus sīpous, pievieno bietes, pielej buljonu un sautē, līdz bietes kļūst mīkstas.

3

Pievieno pēc garšas sāli un piparus, citrona sulu un visu sablendē.

4

Gatavu zupu atdzesē, pievieno kefīru. Pasniedz, dekorējot ar drupinātu fetaki sieru un svaigu gurķi.