
Rūpīgi nomazgātam laimam un apelsīnam norīvē miziņu. No laima izspied sulu.
Apelsīnu un laima sulu kopā ar rīvētajām miziņām, vaniļas cukuru un kardamonu uzvāri un iemaisi sieru. Cieti izšķīdini nelielā ūdens daudzumā, iemaisi zupā un vēlreiz uzvāri. Pievieno pūdercukuru.
Apelsīnu un mandarīnu nomizo tā, lai nebūtu klāt baltās miziņas. Sadali daiviņās un katrai daiviņai nolobi plēvīti.
Lej zupu šķīvjos, ieliec augļu gabaliņus un pārkaisi ar zaļumiem.
Izmēģini! Lielāko daļu auksto zupu, izņemot tās, kuras gatavotas uz kefīra, jogurta un skābā krējuma bāzes, vari pārvērst par sātīgāku silto ēdienu – zupa vienkārši jāsakarsē vai jāuzvāra. Pēc vēlēšanās to vari papildināt ar saplucinātiem vārītas vai ceptas gaļas un zivju gabaliņiem.