foto: Shutterstock
Ielej vistas buljonu katlā, karsē uz lielas liesmas. Pievieno pārējās sastāvdaļas un sagaidi, kad buljons sāks vārīties. Pagaršo, vai ir pietiekami sāļš un tik daudz garšvielu, kā tev tīk. Ja nepieciešams, pievieno saldo čili mērci vai sāli pēc garšas.
Liec klāt nūdeles un garneles un vāri 4–5 minūtes, kamēr tās gatavas. Pieber zupai sasmalcinātu Ķīnas kāpostu un vāri 2–3 minūtes, līdz lapas kļūst mīkstas, bet serde – kraukšķīga. Beigās pievieno kokosriekstu pienu un vēl dažas minūtes pavāri.
Pasniedz zupu dziļos šķīvjos, pārbērtu ar sagrieztu čili piparu, sasmalcinātu koriandru un lokiem. Pievieno zupai laima šķēlītes.