foto: Shutterstock
Gaļu sagriez mazos gabaliņos. Iztīrītu papriku arī sagriez gabaliņos, nomizotus burkānus – ripiņās, sīpolus – smalkos gabaliņos, ķiplokus un čili sakapā.
Katlā sakarsē eļļu un apcep gaļu. Izņem no katla.
Palikušajās taukvielās apcep malto gaļu.
Pievieno paprikas gabaliņus, burkānus, sīpolus, čili un ķiplokus un viegli apcep.
Ieliec atpakaļ gaļu. Pārkaisi malto papriku, sāli, piparus un raudeni. Iemaisi tomātu pastu un cukuru un pāris minūtes pasautē.
Pievieno tomātus, kafiju un alu. Pielej 300 ml ūdens un uz lēnas uguns sautē aptuveni 1,5 stundas.
Pieber notecinātas un noskalotas pupiņas un vēl pāris minūtes pavāri.
Pārkaisi pētersīļus.