Ātrā nūdeļu zupa ar kotletēm
foto: Shutterstock.com
Ātrā nūdeļu zupa ar kotletēm
Zupas
2025. gada 28. septembrī, 12:00

Ātrā nūdeļu zupa ar kotletēm

Mūsdienās kļūst aizvien grūtāk noteikt robežas starp dažādām kultūrām - sojas mērce un irbulīši jau ir ierasta parādība mūsu virtuvē. Šajā zupā apvienojas vairākas virtuves, bet tā tik un tā ir ļoti saprotama un pat ļoti latviska. Lai labi garšo!

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātiem ķiplokiem, aso papriku, pēc garšas pievieno sojas mērci. Kārtīgi samaisi. No maltās gaļas izveido nelielas kotletes. Pannā uzkarsē 1 ēd.k. eļļas un apcep kotletes no abām pusēm.

2

Tīrā katlā ar biezu apakšu uzkarsē 1 ēd.k. eļļas. Apcep sēnes 3-4 minūtes, pārliec uz šķīvīša. Tajā pašā katlā ielej buljonu un uzkarsē. Pievieno nūdeles, vāri atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma. Pašās beigās pievieno spinātus, kotletes, ingveru un sēnes. Vāri vēl 2-3 minūtes un uguni izslēdz.

3

Pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātus zaļos lokus. Pasniedz ar kādu asu mērci, piem., saldskābo čili vai Sičuaņas mērci.