foto: Shutterstock
Burkānus un selerijas kātus sagriež kubiņos. Sīpolu sagriež smalkos kubiņos. 2 ķiploka daiviņas smalki sakapā.
Malto gaļu sajauc ar garšvielām un 2 sasmalcinātām ķiploka daiviņām, pēc garšas pievieno sāli. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu, No maltās gaļas ar karoti noknieb nelielus gabaliņus un uzreiz liek katlā, apcep. Gaļu izņem no katla un pārliek uz šķīvīša.
Tajos pašos taukos apcep sīpolus, selerijas un burkānus. Pievieno 2 glāzes ūdens, vāra līdz burkāni ir mīksti. Tad pievieno buljonu, sasmalcinātus konservētus tomātus, ķiplokus, gaļu, turku zirņus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Vāra 10 min. pašās beigās iemaisa spinātus.
Pasniedz uzreiz. Ja vēlas pikantāku, tad klāt var pasniegt adžiku vai čili pastu.