

Vāri buljonu. Vistu liec katlā, pārlej ar ūdeni, lai pilnībā nosedz vistu, un uzvāri. Kad pārādās putas, tās nosmel un pievieno nomizotus burkānus, selerijas sakni un sīpolu. Vāri apmēram 1 stundu, līdz vista ir gatava. Vistu izņem, atdali no kauliem un sagriez gaļu mazākos gabalos. Buljonu izkās. Vārītus burkānus sagriez ripiņās.
Buljonam pievieno nomizotus un kubiņos sagrieztus kartupeļus un kāpostus ar visu marinādi. Vāri, līdz kartupeļi ir mīksti. Tad pievieno burkānus, bietes ar visu marinādi un uzvāri. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un cukuru. Uguni izslēdz un ļauj ievilkties 10 min.
Gatavo krējuma mērci. Zaļumus smalki sakapā, pievieno krējumu, sasmalcinātus ķiplokus un sāli pēc garšas, samaisi.
Porcijas šķīvjos liec sagrieztu gaļu, pārlej ar zupu un pievieno krējuma mērci. Pasniedz karstu.