foto: Shutterstock
Zupas
2013. gada 9. maijā, 20:15

Vecmāmiņas vistas zupa

Ēdienu, kurš garšojis bērnībā, garšas kārpiņas atpazīst uzreiz. Katrs pazīst savu "bērnības garšu". Šī zupa daudziem atsauks atmiņā viesošanos pie vecmāmiņas laukos un ar milzīgu mīlestību gatavoto zupu.

Pagatavošana

1

No vistas novārīt buljonu, izņemt no buljona un atdzesēt. Buljonu izkāst caur sietu un atgriezt atpakaļ uz uguns. Gaļu atdalīt no kauliem.

2

Sīpolu un selerijas sakni sagriezt mazos kubiņos, burkānu sagriezt ripiņās. Pannā uzkarsēt eļļu, apcept dārzeņus un pievienot buljonam. Buljonam pievienot arī makaronus un gaļu un vārīt, līdz dārzeņi ir mīksti - apm. 10 min.

3

Pasniedz ar krējumu un svaigiem zaļumiem.