Kartupeļu rosti ar kūpinatām reņģēm
Kartupeļu rosti ar kūpinatām reņģēm
Zivju ēdieni
2025. gada 8. februārī, 10:00

Kartupeļu rosti ar kūpinatām reņģēm

0

Rosti - ir kartupeļu pankūciņas, tikai miniatūras. Šoreiz ar kūpinatu reņģīti un mārrutku mērci.

Pagatavošana

1

Uzcep mazas kartupeļu pankūciņas - rostus.

2

Zivis attīri un sagriez gabaliņos.

3

Mērcei: gurķi sarīvē uz rupjās rīves. Krējumu un mārrutkus sajauc kopā, pievieno sāli un piparus pēc garšas, pievieno gurķus.

4

Uz šķīvja kārto kartupeļu pankūciņas, pa virsu liekot salātlapas un reņģu gabaliņus.

5

Mērci vari pārliet pāri vai pasniegt atseviškā traukā.