
Piparus, čili pārslas, romiešu ķimenes, malto papriku un raudeni miezerī saberz. Ar šo maisījumu ierīvē laša filejas un atstāj, lai 20 minūtes ievelkas.
Avokado pārgriez uz pusēm, izņem kaulu un mīkstumu sagriez mazos gabaliņos. Tomātiņus sagriez četrās daļās. Laimam norīvē miziņu, laimu pārgriez uz pusēm un izspied sulu. Ķiploku smalki sakapā.
Avokado samaisi ar tomātiem, pētersīļiem un pusi laima sulas.
Nūdeles izvāri atbilstoši norādei uz iepakojuma.
Pannā sakarsē eļļu, ieliec laša filejas un apcep no abām pusēm, pēc tam izņem no pannas.
Pannā taukvielām pievieno 50 g sviesta, ķiplokus un medu un sakarsē. Pielej buljonu, uzvāri un turpini vārīt vēl pāris minūšu. Ieliec pannā lasi un karsē 5 minūtes.
Nokāstās nūdeles liec atpakaļ katlā. Pievieno atlikušo sviestu, laima miziņas un atlikušo laima sulu un samaisi.
Lasi pasniedz ar nūdelēm un avokado mērci.