Kūpinātas zivs kotletes
foto: Shutterstock
Kūpinātas zivs kotletes
Zivju ēdieni
Vakar 12:00

Kūpinātas zivs kotletes

Māca Vecrīgas pusdienotavas Spināti un sviests saimniece Ieva Salmane.Šī nu ir viena no lietām, kam nāksies rūpīgi atjaunot reputāciju. Lai gan viss jau ir vienkārši – labi produkti un zinoša darbošanās vienmēr dod lielisku rezultātu. Kotletes ir ļoti gardas, un tas ir labs veids, kā bērniem iemācīt ēst zivis. Der jebkuras kūpinātas zivis, tikai pārliecinies, ka tām izņemtas asakas!

Pagatavošana

50 min4 porcijas
1

Zivs fileju pārlej ar vārošu ūdeni, ļauj pastāvēt 10–15 minūtes.

2

Kartupeļus samīci ar sviestu, pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot miltus un eļļu.

3

Zivi izņem no ūdens, nosusini un ar pirkstiem saplucini pārslās. Pievieno kartupeļu masai.

4

Sajauc masu un izveido no tās 10–12 kotletītes. Apviļā miltos un cep uz pannas mērenā karstumā aptuveni 3 minūtes no katras puses. Labi garšos kopā ar majonēzi.