Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru un izkārto nomazgātus tomātiņus. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 20 min.
Olu uzputo ar dakšu, pievienojot sāli un garšvielas.
Sausmaizītes sasmalcini blenderī.
Mencas filejas apviļā olā un tad sagatavotā rīvmaizē. Zivi pieliec blakus tomātiem un cep cepeškrāsnī 10-15 min., līdz tā ir gatava.
Zivi pasniedz ar tomātiem un klāt vari pasniegt mērci vai zaļos salātus.
Uzturvērtības speciālistes Gunas Havensones komentārs: "Šī recepte ir ne tikai veselīga, bet arī satur mazāk kaloriju, piemērota tiem, kas vēlas kļūt slaidāki. Menca - lielisks olbaltumvielu avots (vidēji porcijā 24g), pagatavošanas veids cepeškrāsnī maksimāli samazina lieku taukvielu izmantošanu; vidēji porcija satur tikai 180 kalorijas".