Gatavo marinādi. Bļodā ielej sidru, pievieno paprikas pulveri, kajēnas piparus, sasmalcinātus ķiplokus, olīveļļu, pēc garšas Tabasco mērci, samaisa. Vistu sagriež pa muguras līniju un atver kā grāmatu. Ar krūtiņu uz leju vistu ieliek marinādē un atstāj uz 2-3 stundām istabas temperatūrā vai arī ledusskapī uz visu nakti.
Vistu pārliek cepamā formā ar krūtiņu uz leju, pielej mazliet marinādi un cep cepeškrāsnī 180 grādos apm. 20 min. Tad vistu apgriež otrādi, apsmērē ar marinādi, pārkaisa ar sāli un cep līdz gatavībai vēl minūtes 40. Vistu ik pa brīdim apsmērē ar marinādi. Nepieciešamības gadījumā marinādi var pieliet formā.
Gatavo kartupeļu biezputru. Kartupeļus nomizo un novāra sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni notecina. Uzkarsē pienu un pievieno kartupeļiem. Kartupeļus saspaida ar kartupeļu stampu, pievienojot sviestu un zilo sieru. Pašās beigās iemaisa zaļumus.
Vistu pasniedz ar kartupeļu biezputru.