Veselīgi
2017. gada 13. janvārī, 06:03

Mūsdienu pelēko zirņu zupa "Dimdiņi"

Kulinārijas un dažādu ēdienu recepšu vēsture veidojas no vairākiem faktoriem un viens no tiem nepārprotami ir kvalitatīvs produkts. Ģimenes uzņēmums „Dimdiņi” ir viens no lielākajiem dārzeņu audzēšanas un pārstrādes uzņēmumiem Baltijas valstīs, kas specializējies dažādu dārzeņu audzēšanā. Radot kvalitatīvus pārtikas produktus, nākamais solis ir gardas un interesantas šo produktu pagatavošanas receptes. Izmēģiniet šo recepti arī jūs. Rakstīsim recepšu vēsturi kopā!

Pagatavošana

40 min3 porcijas
1

Burkānus un pētersīļu sakni nomizo un sagriež palielos kubiņos. Bietes sagriež tādos pašos kubiņos. Kalē kāpostam izgriež cietos kātus un lapas sagriež smalkāk. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapā.

2

Katlā ar biezu apakšu izkausē sviestu un apcep sīpolus un ķiplokus. Pievieno burkānus, pētersīļu sakni un cep vēl apm. 4-5 min. Tad pievieno smaržīgos piparus un lauru lapas, zirņus, pārlej ar buljonu un vāra līdz burkāni ir mīksti. Pievieno bietes, kalē kāpostus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un vāra vēl 3-4 min.

3

Pasniedz uzreiz.