foto: Shutterstock
Mascarpone sieru saputo kopā ar krējumu un biezpienu. Masai jābūt ne pārāk biezai, tāpēc krējumu var likt vairāk. Masu sadala trijās daļās - vienu daļu sajauc ar sinepēm, otru daļu ar mārrutkiem, trešo daļu ar mārrutkiem un dillēm. Pēc garšas pievieno sāli.
Formā ar noņemamām malām izklāj kārtu ar maizi, vajadzīgajās vietās maizi sagriežot. Pēc vēlmes var nogriezt garoziņas. Maizes slāni iesmērē ar sinepju masu. Uzklāj otru maizes kārtu. Šo kārtu var apslacīt ar gurķu sulu, iesmērēt ar majonēzi vai krējumu (pēc izvēles), lai torte būtu sulīgāka. Izsmērē pastēti un pa virsu izklāj marinētu gurķu ripiņas. Apsedz ar vēl vienu maizes slāni. Šo slāni iesmērē ar diļļu-mārrutku masu. Apsedz ar vēl vienu maizes slāni, kuru pēc vēlmes var apslacīt ar gurķu sulu, iesmērēt ar majonēzi vai krējumu. Pārklāj ar desas ripiņām. Uzliek slogu un novieto torti ledusskapī uz visu nakti.
Noņem malas un apsmērē kūku no visām pusēm ar biezpiena masu. Augšu dekorē ar vītinātas cūkgaļas šķēlītēm veidojot rozītes. Malas apkaisa ar smalki sakapātām dillēm.