Tunča karstmaize
foto: Shutterstock
Tunča karstmaize
Uzkodas
2025. gada 8. novembrī, 10:00

Tunča karstmaize

Ievas Salmanes recepte.Labi garšo gan eļļā, gan marinējumā konservēts tuncis.

Pagatavošana

2 porcijas
1

Nolej tuncim lieko šķidruma vai eļļu, liec bļodā un ar dakšiņu sairdini. Pievieno lociņus, sieru, majonēzi, citrona sulu, sāli un maltus piparus. Samaisi.

2

Maizes rikas no vienas puses apsmērē ar sviestu. Liec tunča masu uz 2 maizes šķēļu neapsmērētās puses. Izlīdzini un virsū liec otru maizi ar sviestaino pusi uz augšu.

3

Uzkarsē pannā olīveļļu un cep mērenā karstumā 3–4 minūtes no katras puses. Pasniedz karstas.

4

Zināšanai! Ja panna bija par karstu un maizīte ir apbrūnējusi, bet siers viducī vēl nav izkusis, uz 10 minūtēm ieliec maizītes cepeškrāsnī 140 grādu temperatūrā.