Ņem apmēram 1 l tilpuma trauku, kurā pārlej marinētās bietes ar visu marinādi. Pievieno ābolu etiķi, cukuru, piparus un sāli. Visu samaisa.
Uzmanīgi iegremdē sagatavotajā marinādē nolobītas olas.
Pārsedz trauku ar vāku un liek vēsumā marinēties vismaz 12 stundas, bet ne vairāk kā trīs dienas.
Kad olas iemarinējušās, tās izņem no marinādes un uzmanīgi pārgriež šķērsām uz pusēm.
Izņem dzeltenumus, ko sajauc ar sinepēm, majonēzi, karija pulveri, baltvīna etiķi un olīveļļu.
Ar dakšiņu samīca dzeltenumu un piedevas, līdz iegūst viendabīgu masu. Ja šķiet, ka tā ir par biezu, pievieno vienu vai divas tējkarotes ūdens.
Sagatavoto pildījumu liek atpakaļ olbaltumu laiviņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem, kā arī zaļumiem un bauda.