foto: Shutterstock
Cepeškrāsni liek sildīties līdz 200 grādiem.
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos vai strēmelītēs.
Sagatavo trīs bļodas: vienā ieber miltus, nedaudz piparus, papriku, sāli un izmaisa, lai tie sajaucas. Otrā bļodā sakuļ olas. Trešajā ieber rīvmaizi.
Tad sagrieztos filejas gabaliņus vispirms apviļā pirmajā bļodā - miltu, piparu, sāls un paprikas maisījumā.
Apviļātos filejas gabaliņus no abām pusēm iemērc sakultajā olā, pēc tam apviļā rīvmaizē.
Kad visi filejas gabaliņi ir apviļāti, izmērcēti un vēlreiz apviļāti, tos liek ieeļļotā cepešpannā un nedaudz apsmidzina ar eļļu arī pašus nagetus.
Tos cep 20 minūtes, cepšanas laikā apgriežot arī uz otru pusi katru.