Uzkodas
2023. gada 8. martā, 10:00

Ar olām pildīts avokado

Jāraugās, lai neizņemtu par daudz avokado mīkstumu, citādi pāri paliks tikai miziņa un ēdiens zaudēs bagātīgo garšu. Avokado pusītes pirms olu iepildīšanas var iekaisīt citronpiparus.

Pagatavošana

25 min4 porcijas
1

Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem. Avokado apzied ar eļļu, akurāti pārgriez uz pusēm un izņem kauliņu (miza paliek!). ar spicu karoti izņem daļu mīkstuma, lai ir vieta, kur iepildīt olu.

2

Sagatavotās avokado pusītes ieliec nelielā sacepumu veidnē, lai tās stāvētu taisni un nešūpotos

3

Katrā pusītē uzmanīgi iesit pa olai, pārkaisi ar garšvielām.

4

Liec cepties 10-15 minūtes. Pasniedz ar grauzdētu maizīti.