Saldajam krējumam pievieno sāli, piparus un muskatriekstu. Uzputo. Masai jābūt pietiekami biezai, bet stingrai, apmēram kā pabiezs krējums. Pievieno olu dzeltenumu, sadrupinātu zivju smalkmasu un turpinot putot pakāpeniski pievieno kafiju.
Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Karstumizturīgas formiņas iesmērē ar sviestu un piepilda tās ar zivju masu uz 3/4. Ja formiņas ir caurspīdīgas, tad smukumam iesaku vispirms ūdens peldē pakarsēt formiņas ar masu un tikai pēc tam likt cepeškrāsnī - tad suflē pēc atdzišanas smuki paliks arī gar sieniņām. Ja formiņas nav caurspīdīgas, tad tam nav nozīmes un formiņas var uzreiz likt cepeškrāsnī. Cept apmēram 20-25 min.
Pasniegt var gan karstā, gan atdzesētā veidā.