želatīnu uzbriedināt vistas buljonā. Uzsildīt, kamēr želatīns izšķīst, bet nevārīt!
Olas čaumalām saudzīgi uzlaužam augšgalu, pārejo atstājot veselu, lai var iepildīt. Saturu izliet un to var izmantot piemēram omletē. Tukšas olu čaumalas izmazgāt no iekšpuses un izžāvēt.
Pagatavot pildījumu: jēra mēles notīrīt un sagriezt strēmelītēs; papriku, burkānu sagriezt tāpat. Visu sajaukt, pievienot zirnīšus un kukurūzu.
Iztukšotajā olu čaumalā pie sieniņas pielīmēt zariņu zaļuma. Piepildīt ar pildījumu un pārliet ar buljonu līdz augšai. Sagatavotas olas liek olu briketē, lai netek ārā un liek ledusskapī līdz saželē.
Pirms pasniegšanas olas notīra no čaumalas un pasniedz ar pilno galu uz augšu.