
Želatīnu uzbriedini vistas buljonā. Uzsildi, kamēr želatīns izšķīst, bet nevāri!
Olas čaumalām saudzīgi uzlauz augšgalu, pārejo atstājot veselu, lai pēc tam tur varētu iepildīt jauno pildījumu. Olas baltumu un dzeltenumu izliej - to vēlāk varēsi izmantot, piemēram, omletē. Tukšās olu čaumalas izmazgā no iekšpuses un izžāvē.
Pagatavo pildījumu: jēra mēles notīri un sagriez strēmelītēs; papriku un burkānu tāpat sagriez. Visu sajauc, pievieno zirnīšus un kukurūzu.
Iztukšotajā olu čaumalā pie sieniņas pielīmē zariņu kāda zaļuma. Piepildi ar pildījumu un pārlej ar buljonu līdz augšai. Sagatavotās olas liec olu bretē - uzmanies, lai saturs netek ārā, un liec ledusskapī, līdz saželē.
Pirms pasniegšanas olas notīri no čaumalas un pasniedz ar pilno galu uz augšu.