Sīpolus, burkānus, kartupeļus un ķiplokus notīrīt. Burkānus sagriezt ripiņās, kartupeļus 4-6 daļas, sīpolus gredzenos, bet ķiplokus smalki sakapāt. Tadžīnas apakšējā traukā ieliet mazliet eļļas un apcept tajā burkānus, ķiplokus un sīpolus. Pievienot kartupeļus un pārkaisīt ar sāli un kariju. Pa virsu sakārtot gaļu un parliet ar marinādi. Garšai pa virsu uzlikt dilles ar visiem kātiem (lai vieglāk pēc tam būtu viņas izņemt, tad dilles labāk pārsiet ar diegu). Pēc nepieciešamības pieliet ūdeni un apsegt tadžīnu ar vāku. Spicītē ieliet ūdeni, nogriezt mazaku ūguni un sautēt apmēram 45 minūtes.
Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.