foto: Shutterstock
Saldumi
2014. gada 28. maijā, 08:19

Ābolu suflē

Vēlaties pagatavot kādu desertu, bet ledusskapī tikai ābolu biezenis un plauktiņā želatīns? Nebēdā! Pagatavo šo ābolu suflē.Ēdiena pagatavošanai nepieciešama forma 23x11cm.

Pagatavošana

1

Formu 23x11cm izklāt ar cepamo papīru.

2

Ābolu biezeni pārlikt katlā, pievienot želatīnu, apmaisīt un uzbriedināt. Katlu uzlikt uz nelielas uguns un visu laiku maisot izšķīdināt želatīnu. Atdzesēt līdz istabas tempratūrai.

3

Atdzesētu ābolu masu putot līdz masa kļūst gaišāka un palielinās apjomā 2-3 reizes. Ābolu masu pārliet sagatavotā formā un novietot ledusskapī apm. uz 1 st.

4

Formu apgāzt otrādi uz dēlīša un uzmanīgi noņemt cepamo papīru. Ar asu nazi sagriezt suflē vēlamajā formā.