Jauno kāpostu salāti ar zaļajiem zirnīšiem
foto: Shutterstock
Jauno kāpostu salāti ar zaļajiem zirnīšiem
Salāti
2025. gada 4. jūnijā, 10:00

Jauno kāpostu salāti ar zaļajiem zirnīšiem

Šos salātus var ēst vienus pašus vai ar grauzdētas maizes šķēli, tos var arī pasniegt kā piedevu gaļai.

Pagatavošana

20 min6 porcijas
1

Zirnīšus tvaicē 10 minūtes vai 5 minūtes blanšē vārošā ūdenī. Nosusini un ļauj atdzist.

2

Kāpostu sarīvē ar ēveli vai smalki sagriez. Dilles sakapā.

3

Krūzē maisi etiķi ar sāli un cukuru, līdz tas izšķīst. Iekul eļļu, lai veidojas gludena mērce.

4

Liec bļodā kāpostus, spinātu lapiņas, dilles un zirnīšus. Pārlej ar mērci un izcilā.