Publicitātes foto
Publicitātes foto
Salāti
2024. gada 1. aprīlī, 12:34

Olu salāti ar mazsālītu lasi

Šie sātīgie salāti paredzēti kruasānu un brokastmaižu pildīšanai, bet tos var pasniegt arī kā patstāvīgu ēdienu. Protams, kruasānu vietā var izmantot jebkuru maizi, kas vien pašiem garšo. Vēlams to pirms pārziešanas ar salātiem apgrauzdēt. Recepti iesaka eksperti no Latvijas Apvienotās Putnkopības asociācijas (LAPNA), kas Latvijā un Lietuvā īsteno kustību “Olas ir spēks!”.

Pagatavošana

10 min6 porcijas
1

Palielā bļodā sajauc majonēzi, dilles, citrona sulu un sāli, un piparus.

2

Pievieno sakapātas olas un smalki sagrieztu zivi. Visu samaisa.

3

Kruasānus šķērsām pārgriež uz pusēm, liek uz pamatnes sagatavotos olu salātus, pāri klāj pāris spinātu lapiņas un nosedz ar otru kruasāna daļu.