Rīsus novārīt sālsūdenī atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, atdzesēt. No vistas šķiņķīšiem izvāra buljonu, pievienojot veselus burkānus, lauru lapu un smaržīgos piparus. Vistu izņem no buljona, atdzesē, atdala no kauliem un sasmalcina. Vienu burkānu sarīvē uz dārzeņu rīves, pievieno vistas gaļu, krējumu un sinepes. Pēc garšas pievieno sāli un samaisa.
Uz darba virsmas izklāj pārtikas plēvi. No rīsiem izveido bumbiņu, saplacina un uzliek vistas gaļas pildījumu. Aizlipina malas lai pildījums būtu bumbas iekšpusē. Bumbu ietin pārtikas plēvē un izveido zaķa galvu un ausis.
Svarīgi! Strādājot ar rīsiem plēve saglabās rokas tīras un atvieglos figūras veidošanu.
Tieši tāpat veidojam zaķa rumpi. No burkāniem izgriež muti un acis. Tādā pašā veidā izveido vēl trīs zaķus.
No atlikušā burkāna izgriež ziediņus. Burkānu ziedus un zaķus liek porcijas šķīvjos, pārlej ar vistas buljonu. Dekorē ar svaigiem diļļu zariņiem.