Rīvmaizi pārliet ar pienu au uzbriedināt.
Sīpolu un ķiploku smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus apmēram 5 min, pievienot ķiplokus un cept vel 1 minūti.
Lielā bļodā sajaukt kopā malto gaļu, rīvmaizi ar pienu, smalki sakapātus zaļumus, sīpolus, ķiplokus un ar mitrām rokām izveidot mazas bumbiņas. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Bumbiņas sakārtot uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 20 minūtes.
Mērcei pannā uzkarsēt eļļu un apcept tajā smalki sakapātus ķiplokus 2-3 min. Pievienot tomātus un sautēt visu kopā apmēram 20 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Pievienot jau gatavas gaļas bumbiņas, pārkaisīt ar sāli un pipariem, pievienot mazliet ūdens un sautēt visu kopā vēl 10 minūtes.
Spagetti novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un pasniegt ar gaļas bumbiņām.