

Dārzeņus kārtīgi nomazgā. Burkānu notīri un sagriez tievās, garās strēmelēs, lai līdzinās spageti.
Tāpat sagriez cukini. Dārzeņus ieliec bļodā un pārkaisi ar sāli, atstāj uz 10 min. Lieko šķidrumu notecini.
Ķiploku smalki sakapā. Pannā uzkarsē eļļu un ātri apcep tajā ķiplokus. Pievieno dārzeņu spageti, pārlej ar ūdeni un sautē 10 minūtes, līdz dārzeņi ir gatavi.
Ja bērnam garšo paprika, tad arī to vari sagriezt plānās strēmelītēs un pievienot pārejiem dārzeņiem.
Malto vistas gaļu sajauc ar pienu vai saldo krējumu, olu, mannu, sāli un kārtīgi samaisi. No gatavās masas ar mitrām rokām veido nelielas bumbiņas.
Pannā uzkarsē eļļu un apcep bumbiņas no visām pusēm līdz zeltītai garoziņai.
Uz šķīvja sakārto spageti, apkārt sakārto bumbiņās un pa vidu uzliec mazu trauciņu ar tomātu mērci, lai bērns varētu tur mērcēt bumbiņas.