Burkānu un papriku sagriezt kubiņos. Sīpolu un ķiploku smalki sakapāt. Pannā izkausēt mazliet sviestu un apcept tajā sīpolus, ķiplokus un burkānus, apm. 5-7 min. Pievienot malto gaļu un cept visu kopā vēl min. 10. Pievienot papriku, sasmalcinātus tomātus un sautēt, kamēr gaļa ir gatava.
Kartupeļus novārīt sālsudenī līdz tie kļūst mīksti. Ūdeni noliet. Pienu uzkarsēt. Kartupeļiem peiliet pienu, peivienot sviestu un sastampāt ar kartupeļu stmapu. Pēc nepieciešamības pievienot papildus pienu.
Glāzītēs vai stikla trauciņos kārto kartupeļu biezputru un malto gaļu. Pa virsu pārkaisa rīvētu sieru. Glāzītes var izdekorēt ar marinēta gurķa sķēlīti.