Veikalos parasti var nopirkt jau diedzētas ķīniešu pupiņas. Ja asni vēl nav parādījušies, tad novietojiet trauciņu vienkārši siltā vietā un ik pa brīdim apslaciniet ar ūdeni - pēc 1-2 dienām asni jau noteikti būs. Kaltiņā iebērt pupiņas, pārliet ar 2 gl. ūdens, piebērt kariju un vārīt minūtes 40 līdz gatavībai.
Sīpolus, ķiplokus un ingveru notīrīt un smalki sakapāt. Pannā uzkarsēt sviestu, pievienot ziru, sinepju sēklas, fenheļa sēklas un apcept uz vidēja uguns 1,5 min. Pievienot sīpolu, ķiploku, ingveru, koriandru un kajenas piparus un cept 5 min, turpinot maisīt. Gatavās pupiņas nokāst un pievienot dārzeņu maisījumam pannā, apcept visu kopā 2 min Pārlikt katlā, pārliet ar 1 l auksta ūdens, uzvārīt un uz lēnas uguns vārīt 10 min. Ieliet kokosa pienu un vārīt vēl 5 min.
Visu atdzesēt un sablenderēt
Pasniegt aplejot ar laima sulu un pārkaisīt ar ķīniešu pupiņām un koriandra zaļumiem.