

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Izoderē plāti ar cepešpapīru vai silikona loksni. Lielā bļodā liec ķirbi, pasāli, sapiparo, pāršļaksti ar eļļu un sajauc. Izber sagatavotajā plātē, izlīdzini un liec cepeškrāsnī. Ķiploka galviņu pārgriez horizontāli uz pusēm, griezuma vietu pasāli, sapiparo, pāršļaksti ar olīveļļu un ietin metāla folijā. Liec cepeškrāsnī līdzās ķirbim. Cep 30 minūtes, līdz ķirbis kļuvis zeltaini brūns, bet ķiploks mīksts. Atstāj, lai lēni atdziest.
Nokaisi darba virsmu ar miltiem. Izrullē mīklu aptuveni 30 cm diametra apļos. Ērtāk būs, ja iepriekš sagatavosi divas plātes, izoderētas ar cepampapīru un viegli ieeļļotas. Liec mīklas apli uz plāts un noliec malā, lai siltā vietā 15 minūtes pastāv.
Izspied bļodiņā mīkstās ķiploka daiviņas un ar dakšiņu saspaidi, izsmērē masu pa mīklas apļiem, atstājot 2 cm malas. Pusē mīklas apļa liec ķirbi, fetu, sēnes, pārkaisi ar raudeni. Nosmērē mīklas apļa malas ar sakultu olu un to pusi, kurā nav pildījuma, pārloki pāri otrai. Rūpīgi un glītā rakstā aizspied malas, pīrāgu pārsmērē ar pāri palikušo sakulto olu, pārkaisi ar sezama sēklām un liec krāsnī. Cep 12–15 minūtes, līdz mīkla kļuvusi trausla.