Sauso raugu sajauc ar cukuru un pusglāzi silta piena un liek siltā vietā. Kad raugs ir uzrūdzis (veidojās putu cepurīte), pielej pārējo pienu, olīveļļu un miltus.
Visu kārtīgi sajauc, apsedz ar tīru dvieli un liek siltā vietā uzrūgt.
Gaļu izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu kopā ar sīpoliem un ķiplokiem, pievieno sāli un svaigi maltus piparus, kārtīgi samaisa.
No uzrūgušas mīklas plācenīšiem liek 2 tējk. gaļas pildījuma, miklu savāc ka maisiņu uz augšu un pieplacina, ātri apgriežot uz otru pusi. Pannā uzkarsē eļļu un cep belašus līdz gatavībai, liekot uz pannas vispirms ar caurumu uz leju.
Gatavus belašus liek uz salvetes, lai notek liekie tauki.