Sauso raugu sajauc ar cukuru un pusglāzi silta piena un liek siltā vietā. Kad raugs ir uzrūdzis ( veidojās putu cepurīte), pielej pārējo pienu, olīveļļu un miltus.
Visu kārtīgi sajauc, apsedz ar tīru dvieli un liek siltā vietiņā uzrūgt.
Gatavojam pildījumu un cepam pīrāgus:
Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā pāris minūtes ne pārāk smalki sakapātus lokus.
Pievienot sakapātas olas un sāli pēc garšas.
No mīklas veido mazus plācenīšus, uz vidu liek pāris tējkarotes pildījuma un aizlipina malas ciet. Pannā uzkarsē eļļu un cep pīrādziņus līdz
tie kļūst zeltaini. Gatavus pīrādziņus izņem ārā un notecina liekos taukus uz salvetes.