foto: Shutterstock
Pīrāgi un pīrādziņi
2023. gada 15. aprīlī, 12:18

Ātrā torte ar tunci

Tunča vietā var ņemt arī citus zivju konservus – gan zivis, kas konservētas savā sulā, gan tās, kas eļļā. Sulu var izmantot visu, eļļu daļēji notecina, lai torte nesanāktu pārāk eļļaina.

Pagatavošana

50 min
1

Bļodā ieliec tunci ar visu šķidrumu un ar dakšiņu saspaidi.

2

Pannā sakarsē 1½ ēdk. eļļas, ieber sīpolus un apcep. Pievieno tuncim. Iemaisi arī vārītās olas un dilles, pieber sāli.

3

Citā bļodā sakul kefīru, olu, garšvielas un ½ tējk. sāls. Iemaisi miltus un cepampulveri, lai izveidojas mīkla bieza krējuma konsistencē.

4

Mīklu iepildi veidnē, kas ieziesta ar atlikušo eļļu. Liec virsū pildījumu. Pārkaisi ar rīvēto sieru.

5

Ievieto 180 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.