Miltus, sāli, cukuru, piparus, sieru, rozmarīnu un sviestu sajaukt viendabīgā masā. Pievienot olas dzeltenumu un pakāpeniski pievienot ūdeni, visu sajaukt kopā līdz masa ir viendabīga. Izveidot bumbu, ietīt plēve un ielikt ledusskapī apm. uz 30 min. Miklu var pagatavot arī iepriekš un glabāt ledusskapī līdz 2 dienām, bet obligāti jāietin plēvē.
Ābolus un sīpolus notīrīt, sagriezt ābolus daiviņas, bet sīpolus plānās ripiņās. Pannā uzkarsēt sviestu un eļļu, apcept tajā sīpolus līdz sīpoli ir caurspīdīgi. Pievienot ābolus un mazliet apcept visu kopā. Samazināt uguni un sautēt visu kopā minūtes 30. Pašās beigās pievienot sāli un etiķi.
Dēli pārkaisīt ar miltiem un izrullēt mīklu apm. 1 cm biezumā. Izgriezt 6 apļus. Katra apļa vidu pārkaisīt ar sieru un salikt ābolu-sīpolu pildījumu. Malas aizlocīt uz augšu tā, lai veidojās pa vidu caurums. Atdzesēt vēl minūtes 30. Cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 gr. apm. 40-45 min.
Galetes pasniegt vēl siltas. Ņemot līdz tās var vai nu ietīt folijā, vai uzsildīt uz grilla.