foto: Shutterstock
Katlā liek vistu un pārlejot ar ūdeni uzvāra. Noņemt putas, pievienot garšvielas un zupas zaļumus, 1 sīpolu, 4 ķiploka daiviņas, burkānus un vāra apmēram stundu, kamēr vista gatava. Vistu izņemt, atdzesē un atdala no kauliem. Buljonu nokāš - to pēc tam var izmantot zupās vai arī pasniegt pie pīrādziņiem.
Vistas gaļu, sīpolu, ķiplokus samalt kopā. Var pievienot arī burkānu no buljona. Maltai gaļai pievienot sāli un piparus pēc garšas.
Mīklu atkausē un ļauj tai mazliet uzbriest. To izrullē, sadala kvadrātos. Uz katra kvadrāta uzliek malto gaļu, pārloka uz pusēm, izveidojot trīsstūrīti un malas saspiež.
Trīsstūrīšus pārziež ar sakultu olu un cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 15 min 180 grādos.