foto: Shutterstock
Miltus sajauc ar cukuru un sāli. Sviestu sagriež kubiņos, pievieno miltiem un ar nazi sakapā, lai veidojas "drupačas". Pievieno pa 1 ēd.k. aukstu ūdeni tik daudz, lai var iejaukt mīklu (apm 8-10 karotes). No mīklas izveido bumbu, ietin pārtikas plēvē un novieto ledusskapī uz 20 min.
Kartupeļus nomizo, saspaida ar kartupeļu stampu. Pievieno sasmalcinātu Fetaki sieru un rozmarīnu, sasmalcinātus ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus. Visu samaisa.
Darba virsmu apkaisa ar miltiem un izrullē uz tās mīklu. Izgriež aplīšus, pa vidu kārto pildījumu un veido pīrādziņus.
Cepamo pannu izklāj ar papīru un pārliek pīrādziņus, apsmērē tos ar uzputotu olu ar pienu.
Cep 180 grādos apm. 25 min