Ūdeni mazliet uzsilda - apm. 37 grādi.
Raugu sasmalcina un iemaisa nelielā ūdens
daudzumā. Pievieno pārējo ūdeni, sāli un eļļu. Iestrādā lielāko daļu miltus. Mīklu liek uz darba virsmas
un iemaisa atlikumu.
Mīklu sadala vienādās daļās. Izveido lielas
bumbas, uzklāj dvieli, kas apkaisīts ar miltiem
un raudzē aptuveni 30 min.
Izveltnē apaļas picas pamatnes aptuveni 24 cm
diametrā un liek uz ietaukotas plāts.
Picas pamatni apziež ar dārzeņu lečo. Sieru sagriež ripiņās un sakārto uz picas pamatnes. Izdekorē ar citrona šķēlītēm.
Picu cep 10-15 min. 220 grādos, lai picas mikla būtu kraukšķīga.
Pasniedz nekavējoties!