Makaroni ar vistu
foto: Shutterstock
Makaroni ar vistu
Pastas
Vakar 12:00

Makaroni ar vistu

Māca Ieva Salmane. Gatavošanai izmanto dziļu pannu ar vāku. Ja tādas nav, gaļu apcep uz pannas un pēc tam pārliec katliņā.

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Vistas filejas sagriez strēmelītēs. Pannā uzkarsē olīveļļu un uz straujas uguns apbrūnini vistu; tai nav jābūt gatavai. Pieber sāli un piparus.

2

Liec klāt rozmarīnu, sviestu un nevārītus makaronus. Izkausē sviestu un samaisi, lai makaroni apviļājas sviestā. Lej klāt buljonu, uzvāri, pārsedz ar vāku un ļauj uz lēnas uguns vārīties tik ilgi, cik norādīts uz makaronu iepakojuma.

3

Kad makaroni gatavi, iemaisi krējumu un pētersīļus. Sadali pa šķīvjiem un pārkaisi ar sieru.