

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Sagatavo trīs 26 cm diametra cepamās formas ar noņemamu apmalīti.
Ar mikseri puto olas kopā ar cukuru un sāli aptuveni 10 minūtes, līdz masa top ļoti viegla un gaiša un vairs nelīst. Iesijā miltus un vieglītēm tos iecilā olu masā. Sadali mīklu vienādi pa trim formām, nolīdzini virsmu un cep krāsnī aptuveni 14 minūtes, gatavību pārbaudot ar koka skaliņu – iedur to biskvītā, un, ja, izvelkot ārā, tas ir sauss, viss kārtībā! Gatavo biskvītu pilnībā atdzesē.
Lai pagatavotu krēmu, olas sakul ar cukuru vieglās putās. Pienu nelielā katliņā sakul ar miltiem, cieti un sāli. Liec uz uguns un, nemitīgi maisot, karsē, līdz masa uzvārās un pamatīgi sabiezē. Miltu un piena maisījumā rūpīgi iemaisi olas. Masu pilnībā atdzesē.
Ar mikseri saputo sviestu, līdz tas kļuvis viegls un gaisīgs. Pa karotei tam puto klāt miltu/olu/piena masu, līdz viss savienots gludenā, viendabīgā krēmā. Pēdējo iekul rumu.
Lai pagatavotu želeju virspusei, nelielā katliņā lej aroniju sulu, pievieno cukuru un želatīnu. Ļauj želatīnam 10 minūtes uzbriest. Tad visu kopā karsē, līdz želatīns un cukurs izšķīdis. Atdzesē.
Biskvīta ripu liec uz tortes šķīvja, pārsmērē ar pusi brūkleņu ievārījuma un ¼ krēma. Liec virsū nākamo ripu un atkārto darbības ar ievārījumu un krēmu. Virsējai kārtai liec virsū tikai krēmu un rūpīgi to nolīdzini. Gar malu veido 0,5 cm augstu krēma valnīti, kas noturēs želeju. Liec kūku ledusskapī, lai krēms sacietētu. 7. Virspusē lej želeju un rūpīgi seko, lai tā pa kādu šķirbiņu neiztecētu. Sarecini ledusskapī. Ja vēlies, no balta marcipāna vai cukura masas izveido skaistu karoga balto strīpiņu. Pirms pasniegšanas kūku labāk stundiņu paturēt istabas temperatūrā, tad tā būs krēmīgāka.