

Gatavo balto biskvītu: olām atdali baltumus no dzeltenumiem, dzeltenumiem pievieno cukuru, mazliet saputo, tad pieber miltus un saputo. Baltumus atsevišķā traukā saputo stingrās putās. Abas masas samaisi kopā un liec 24–26 cm lielā kūkas veidnē, kas izoderēta ar cepampapīru. Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī krāsnī apmēram 10–15 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē.
Gatavo tumšo biskvītu: olām atdali baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumiem pieber cukuru un saputo, tad pievieno miltus, kakao un atkal saputo. Baltumus puto tik ilgi, līdz tie ir kā stingras putas. Abas masas liec kopā un iecilājot samaisi, līdz mīkla ir labi sajaukusies. Sadali mīklu uz pusēm. Izoderē 2 cepamās formas (24–26 cm diametrā) un liec tajās mīklu. Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 10–15 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē.
Gatavo vārīto krēmu: olas sakul ar cukuru, ieber miltus un sakul. Sakulto masu strauji iemaisi uzkarsētā pienā un atdzesē. Kad krēms atdzisis, liec tajā sviestu un saputo. Atsevišķā traukā ieliec 3–4 ēdk. krēma, pārējam pieber kakao un saputo.
Liec kopā kūku: marmelādi sagriez mazos gabaliņos, biskvītus nolīdzini, nogriežot nelīdzenumus. Vispirms liec tumšā biskvīta kārtu, to pārklāj ar šokolādes krēmu, tad pārsmērē ar ievārījumu. Virsū liec balto biskvītu, pārsmērē to ar balto krēmu un pārbirdini marmelādi. Pēdējo liec tumšo biskvītu, ko pārzied ar šokolādes krēmu. Ar atlikušo krēmu apsmērē visu kūku. Sasmalcini biskvīta atgriezumus un ar tiem apber kūkas malas. Dekorē ar marmelādi.