Uzsildi cepeškrāsni līdz 180 grādiem un ietauko taisnstūra silikona formu.
Visas sastāvdaļas, izņemot tās, kas paredzētas glazūrai, sajauc kopā lielā bļodā.
Gatavo masu lej formā un cep 25 minūtes.
Kamēr burkānkūka cepas, pagatavo glazūru – sajauc visas sastāvdaļas un gatavo masu ieliec ledusskapī. Paturi to tur, kamēr kūka cepas un atdziest.
Kad kūka gatava, izņem to no cepeškrāsns un atdzesē. Atceries, ka glazūra jāliek tikai uz atdzesētas kūkas!
Pēc glazūras uzklāšanas vēlams kūku vēlreiz uz divām stundām ielikt ledusskapī.
P. S. Kūka lieliski garšo arī bez glazūras, tāpēc, ja vēlies samazināt apēsto kaloriju daudzumu, glazūru var arī nelikt.